ARRANGEMENTEN

Onderstaande arrangementen kunnen volledig aangepast of aangevuld worden met een tussenstop naar keuze.

Deinze - Latem 340 euro

Vertrek vanuit Deinze Yachtclub voor een tocht op de Leie naar Latem en terug. U heeft de mogelijkheid om in Latem aan te meren. Op dit prachtige stuk van de Leie passeren we langs Astene sas, de Halifax, Auberge du Pêcheur, prachtige huizen in Baarle en nog zo veel meer.

De heen- en terugtocht duren zonder een tussenstop 4 uur.

Leie en ringvaart 440 euro

Deze tocht is voor vele gezinnen en vrienden de ideale combinatie. Vanuit Deinze Yachtclub vertrekken we langs de Leie waar het zalig genieten is van alles rondom je. De prachtige natuur, de vele restaurants en de gezellige dorpen maken de tocht tot aan de ringvaart in Gent adembenemend. Daarna keren we terug langs de ringvaart naar Deinze. Door de 250pk binnenboord motor kunnen we snelheden van meer dan 70km/u op het water halen wat een zalig gevoel is. 

De rondvaart duurt in totaal zonder tussenstop 4 uur.

Op restaurant "Op aanvraag"

Auberge du Pêcheur, Gasthof Halifax, Au Bain Marie, Baarle 90… zijn één voor één toprestaurant die aan de Leie gelegen zijn. Houdt u ervan om in stijl toe te komen en met een boot afgezet te worden? Bij interesse bespreken we graag de mogelijkheden om dit voor u te regelen.

Gent Centrum 290 euro

Vertrek aan de Snepkaai in Gent voor een tocht door Gent. We passeren langs de prachtige historische gebouwen van Gent Centrum. Daarna varen we richting Merelbeke Yachtclub. Tot slot varen we op de ringvaart langs Gelamco Arena terug naar de Snepkaai. Het is een ideale afwisseling tussen  genieten op de Leie en de avontuurlijke hogere snelheden op de ringvaart.

De rondvaart duurt zonder een tussenstop 2u30.

Latem Leven 260 euro

We vertrekken van de Snepkaai in Gent langs de Leie richting Latem. In Latem is er de mogelijkheid om aan de leggen. Daarna keren we terug naar de Snepkaai.

De heen- een terugtocht duren in totaal 2u zonder tussenstop.

Mogelijkheid om een half uurtje langs de snelvaart snelheden tot meer dan 70km/u te halen.